www.putinzenjering.com | Gradjevinske mašine i specijalna oprema
922
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-922,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Gradjevinske mašine i specijalna oprema

Tu spada oprema i mašine za sve zemljane radove, kipere i dampere za rad u teškim terenskim uslovima, automiksere i pumpe za beton, autodizalice, podizne platforme itd.. Posedujemo i specijalnu opremu za obezbeđivanje kosina iskopa Larssen talpama, finišer za betonski kolovoz, opremu za bušenje tla, opremu za injektiranje, specijalne prikolice za vangabaritni transport.

Okupljamo kvalifikovane ljude, bogatog iskustva i različitih struka, od rukovalaca građevinskih mašina, vozača, do poslovođa i vodećih inženjera. Svi naši zaposleni se kontinuirano obučavaju u cilju profesionalnog i efikasnog obavljanja radova.

Praćenjem potreba tržišta, nastojimo da stalno povećavamo raspoložive kapacitete vozila, mehanizacije i opreme. Planskim i kontinuiranim ulaganjem u savremene mašine, uvek smo u mogućnosti da odgovorimo na sve izazove u građevinarstvu.

Gradjevinske-Masine-i-Specijalna-Oprema-Content
Prefabrikati

Proizvodnja elemenata u fabrički kontrolisanim uslovima

Zemljani radovi i putna infrastruktura

Transportna sredstva za radove iz oblasti niskogradnje

Hidrotehnički objekti

Transportna sredstva za radove iz oblasti hidrogradnje

Usluge transporta

Pružamo usluge standardnog i vangabaritnog transporta