www.putinzenjering.com | Kamenolom
597
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-597,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Kamenolom

Površinski kop

Površinski kop Babin Kal nalazi se na teritoriji Bele Palanke, udaljen je od Niša 35km. Savremene drobilice, postrojenje za separaciju i sejalica efikasno usitnjavaju i razdvajaju kamene agregate po veličinama. Tehnički kapacitet trenutne primarne drobilice je 300t/h.

35

kilometara od Niša

300

t/h kapacitet

Kamenolom-Quarry-Content

Proizvodnja se bazira na sopstvenoj sirovinskoj osnovi. Agregat se proizvodi od krečnjačke stene i separiše u ciljane frakcije. Kameni agregati se proizvode za potrebe naših sektora (visokogradnja, niskogradnja i hidrogradnja), kao i za plasman na tržištu. Agregat je namenjen za spravljanje betona, proizvodnju asfalta, izradu donjih nosećih slojeva saobraćajnica, izradu nasipa itd.

Kontrola kvaliteta

U kamenolomu se kontinuirano vrši kontola kvaliteta u skladu sa Naredbom o obaveznom atestiranju frakcionog kamenog agregata za beton i asfalt. Uzroke za ispitivanje uzima i ispituje ovlašćena organizacija za obavljanje poslova obaveznog atestiranja i izdaje atest o kvalitetu frakcije agregata.

Kamenolom-Quarry-Content-Kontrola-Kvaliteta
Fabrike betona

Kameni agregat za spravljanje betona u našoj fabrici betona

Proizvodni pogon prefabrikata

Kameni agregat za proizvodnju prefabrikovanih elemenata

Zemljani radovi i putna infrastruktura

Kameni agregat za potrebe niskogradnje (spravljanje asfaltnih mešavina, nasipanje terena, tamponiranje)

Regulisanje recnih korita

Kameni agregat za potrebe hidrogradnje (izrada nasipa, izrada kosina i gabiona, planiranje dna korita vodotokova)