www.putinzenjering.com | Posao i karijera
578
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-578,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Posao i karijera

Pridružite nam se

Deo našeg poslovanja podjednako zavisi od dobre organizacije i od pravih ljudi na pravom mestu.

Zato nastojimo da našim zaposlenima omogućimo bezbedno i prijatno radno okruženje, kao i odlične razvojne mogućnosti kako bi mogli da dostignu svoj maksimalni potencijal. Okupljamo odlučne, entuzijastične, sposobne, ljude koji žele da budu uspešni u svom poslu. Podržavamo timski rad ali zahtevamo preduzimljivost i odgovornost svakog zaposlenog. Vrednujemo pojedinačni doprinos, zalaganje i rezultat svakog zaposlenog kroz jasno definisan sistem zarada i nagrađivanja.

Aktuelni konkursi

Trenutno nema otvorenih pozicija.

Upis u bazu podataka

Ukoliko Vam u rubrici Aktuelni konkursi nijedna pozicija ne odgovara, podatke iz Vaše radne biografije možete nam posalti na: karijera@putinzenjering.com. Kontaktiraćemo Vas ukoliko se ukaže potreba za osobom Vašeg profila.