www.putinzenjering.com | Prodaja i isporuka betona
1044
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1044,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Prodaja i isporuka betona

Kapacitet naših fabrika betona od 300m3/h i potpuno automatizovan proces proizvodnje betona omogućavaju pouzdanu isporuku i ujednačen kvalitet betona. Posedujemo I stacionarne betonske baze. Dve u Nišu I dve u Beogradu kao I jednu mobilnu betonsku bazu kapaciteta 100m3/h.
Visok kvalitet sirovinskih komponenti, nadzor stručnih lica u procesu proizvodnje i redovne laboratorijske kontrole komponentalnih materijala i proizvedenog betona garantuju konstantno visok kvalitet usluge proizvodnje, prevoza i pumpanja betona.

  • Sve vrste klasičnih, transportnih betona od MB10 do MB60;
  • Samougrađujući beton (Self-Compacting Concrete – SCC);
  • Mlazni beton;
  • betone posebnih karakteristika u zavisnosti od očekivane klase izloženosti (sulfatno-otporni beton; betoni otporni na mraz; betoni otporni na mraz, mraz i soli za odmrzavanje; vodonepropusni beton itd.);
  • betone ciljanih karakteristika po želji naručioca.

Uslugu transporta vršimo automikserima, kapaciteta bubnja od 7m3 do 10m3 betonske mase. Za ugradnju betona posedujemo auto-pumpu za beton, radnog učinka 150m3/h, sa dužinom strele od 36m.

Kamenolom

Upotreba kamenog agregata iz sopstvenog kamenoloma

Fabrike betona

Potpuno automatizovan proces spravljanja betona

Transportna sredstva

Transport materijala sopstvenim vozilima i prikolicama

Zahvaljujući potpuno automatizovanom procesu proizvodnje i savremenim transportnim mašinama, Put Inženjering garantuje količinu i kvalitet isporučenog betona.

Vaš zahtev za ponudu i eventualna pitanja možete poslati na: bbaza@putinzenjering.com