Građevinska mehanizacija i oprema

Raspolažemo univerzalnim mašinama i raznom tehnološkom opremom, mehanizacijom za horizontalni i vertikalni transport, mašinama za razna rušenja, rekonstrukcije i sanacije. Predlažemo najoptimalnija rešenja i obezbeđujemo prevoz mašina do gradilišta u najkraćem vremenskom roku.

Usluge građevinskom mehanizacijom vršimo tehnički ispravnim mašinama kojim upravljaju naši zaposleni, sa potrebnim sertifikatima kako za rukovaoce građevinskim mašinama tako i za same mašine.

Naša ponuda obuhvata:

  • Najam mehanizacije za zemljane radove (kiperi, damperi, bageri, utovarivači, grejder, buldozer, vibronabijači, valjci, bušilica za stenske mase, postrojenje za pobijanje talpi);
  • Najam mehanizacije za asfaltne radove (finišeri, valjci);
  • Najam mašina i opreme za transport i ugradnju svežeg betona (automikseri, pumpe za beton, vibratori);
  • Najam mehanizacije i opreme za dizanje i transport tereta u visokogradnji(toranjska dizalica – kran, autodizalice, mobilne podizne platforme);
  • Najam opreme za prepumpavanje i ispumpavanje velikih voda.

Povoljnosti korišćenja naše uluge:

Profesionalni tim - Radovi na gradilištu su povereni našem profesionalnom timu u kom su sertifikovani rukovaoci i serviseri.

Iskustvo - Stečeno iskustvo nam omogućava da predvidimo izazove koji se mogu javiti tokom izgradnje u raznim složenim uslovima.

Ekološka odgovornost - Preuzimamo ekonomsku, društvenu i ekološku odgovornost.

Pouzdan partner - Za vreme trajanja radova nastupamo kao partner koji može da pruži potrebnu podršku nosiocu posla.