Brze kontakt informacije

Kvalitetna i brza gradnja i efikasno pružanje tehničkih usluga našim klijentima.

icon_widget_image Svakog dana: 07h - 15h icon_widget_image NIŠ: Ruzmarina 25, Donja Vrežina, 18103 Niš, Srbija icon_widget_image +(381) 18 215 355 icon_widget_image NOVA PAZOVA: Prva centralna radna 3, 22330 Nova Pazova icon_widget_image +(381) 22 215 22 25 icon_widget_image office@putinzenjering.com
Image Alt

Armirački i bravarski pogon

Armirački pogon je značajan deo naše infrastrukture. Nalazi se u zatvorenom prostoru u okviru fabričkog kompleksa i opremljen je savremenim mašinama za obradu glatke i rebraste armature i izradu svih vrsta uzengija. Obradu armature vršimo brzo, stručno i kvalitetno, sa kompjuterskom preciznošću i dimenzijama po projektu.

Automatizovanom opremom i stručnim kadrom postižemo željeni učinak i brzinu koji zadovoljavaju naše potrebe (proizvodnja prefabrikovanih elementa i snabdevanje gradilišta potrebnom armaturom za pozicije koji se izvode na licu mesta). Pored obrade armature za sopstvene potrebe, vršimo uslužnu obradu armature po specifikaciji naručioca (sečenje, savijanje, izrada armaturnih koševa, transport i montaža na gradilištu).

Bravarski sektor

Pored armiračkog pogona, u okviru proizvodnog pogona funkcioniše i bravarski sektor, sa potrebnom opremom za preciznu obradu čelika. Stručni tim vrši prepravke i izradu specijalnih dodataka za livenje prefabrikata, izradu pomoćnih metalnih elemenata pri montaži AB konstrukcije i druge procese za potrebe naše kompanije.

Povezane stranice

01

Kamenolom

02

Proizvodnja betona