Brze kontakt informacije

Kvalitetna i brza gradnja i efikasno pružanje tehničkih usluga našim klijentima.

icon_widget_image Svakog dana: 07h - 15h icon_widget_image NIŠ: Ruzmarina 25, Donja Vrežina, 18103 Niš, Srbija icon_widget_image +(381) 18 215 355 icon_widget_image NOVA PAZOVA: Prva centralna radna 3, 22330 Nova Pazova icon_widget_image +(381) 22 215 22 25 icon_widget_image office@putinzenjering.com

Tu spada oprema i mašine za sve zemljane radove, kipere i dampere za rad u teškim terenskim uslovima, automiksere i pumpe za beton, autodizalice, podizne platforme itd.. Posedujemo i specijalnu opremu za obezbeđivanje kosina iskopa Larssen talpama, finišer za betonski kolovoz, opremu za bušenje tla, opremu za injektiranje, specijalne prikolice za vangabaritni transport.

 

Okupljamo kvalifikovane ljude, bogatog iskustva i različitih struka, od rukovalaca građevinskih mašina, vozača, do poslovođa i vodećih inženjera. Svi naši zaposleni se kontinuirano obučavaju u cilju profesionalnog i efikasnog obavljanja radova.

 

Praćenjem potreba tržišta, nastojimo da stalno povećavamo raspoložive kapacitete vozila, mehanizacije i opreme. Planskim i kontinuiranim ulaganjem u savremene mašine, uvek smo u mogućnosti da odgovorimo na sve izazove u građevinarstvu.

Povezane stranice

01

Izvođenje građevinskih radova

02

Transportna sredstva

03

Građevinska mehanizacija i oprema

04

Pobijanje Larssen Talpi