Brze kontakt informacije

Kvalitetna i brza gradnja i efikasno pružanje tehničkih usluga našim klijentima.

icon_widget_image Svakog dana: 07h - 15h icon_widget_image NIŠ: Ruzmarina 25, Donja Vrežina, 18103 Niš, Srbija icon_widget_image +(381) 18 215 355 icon_widget_image NOVA PAZOVA: Prva centralna radna 3, 22330 Nova Pazova icon_widget_image +(381) 22 215 22 25 icon_widget_image office@putinzenjering.com

Put Inženjering, sa preko dvadeset godina iskustva u oblasti drumskog transporta i logistike, jedna je od vodećih kompanija na domaćem tržištu. Osnovi princip našeg poslovanja zasniva se na individualnom pristupu svakom klijentu i pronalaženje najoptimalnijeg rešenja za njegove transportne i logističke potrebe.

Čime sve raspolažemo

Raspolažemo sa ukupno 11 kamiona tegljača i potrebnom opremom za:

Transport paletne, komercijalne i rasute robe;

Transport vangabaritnog tereta do 40m dužine i težine do 60 tona (npr. građevinske i pogonske mašine, fabrička postrojenja i agregati, razni delovi i oprema velikih gabarita, vangabaritni nosači betonskih i čeličnih konstrukcija, silosi, kotlovi i slično).

Pored standardnog i vangabaritnog transporta, klijentima pružamo i sledeće usluge:

Planiranje i organizacija

Logistika, planiranje i organizacija vanrednih prevoza vangabaritnih i teških tereta i drugih transporta sa našim vozilima;

Inspekcija

Detaljna inspekcija trase sa slikama ili video snimkom;

Tehnička pratnja

Obezbeđivanje tehničke (BF2) pratnje, policijske pratnje za teške i vangabaritne transporte – vanredne prevoze;

Autokranovi

Obezbeđivanje teških autokranova za manipulaciju pri pretovaru, utovaru / istovaru tereta.

Vozni park čine vozila koja su visokih tehničkih i tehnoloških performansi, sa motorima najnovije generacije sa niskom emisijom štetnih gasova, opremljena najmodernijim uređajima za kontrolu kretanja vozila i robe. Sva vozila poseduju potrebne dokumente i dozvole za besprekorno i profesionalno izvršavanje svih usluga.

Povezane stranice

01

Izvođenje građevinskih radova

02

Građevinska mehanizacija i oprema

03

Pobijanje Larssen Talpi

04

Građevinske mašine i specijalna oprema