Brze kontakt informacije

Kvalitetna i brza gradnja i efikasno pružanje tehničkih usluga našim klijentima.

icon_widget_image Svakog dana: 07h - 15h icon_widget_image NIŠ: Ruzmarina 25, Donja Vrežina, 18103 Niš, Srbija icon_widget_image +(381) 18 215 355 icon_widget_image NOVA PAZOVA: Prva centralna radna 3, 22330 Nova Pazova icon_widget_image +(381) 22 215 22 25 icon_widget_image office@putinzenjering.com

Preuzimamo odgovornost za sve faze procesa izgradnje, od početka izgradnje do finalnog završetka projekta. Kao generalni izvođač radova, vršimo koordinaciju svih učesnika na projektu, planiranje, praćenje i nabavku materijala, kontrolu kvaliteta izvedenih radova, poštujući zadate vremenske rokove i finansijski okvir investitora.

 

Stečeno iskustvo nam omogućava da predvidimo izazove koji se mogu javiti tokom izgradnje u raznim složenim uslovima. Uvek težimo da ostvarimo rezultate koji podrazumevaju odličan kvalitet radova, tačnost i dobru organizovanost, uštedu vremena i materijalnih sredstava, smanjenje i izbegavanje rizika, bezbednost i zaštitu na radu, očuvanje životne sredine i povećanje efikasnosti u izvršenju zadataka.

 

Sa profesionalnim pristupom izgradnji i izvođenjem radova po usvojenim standardima, nastojimo da ispunimo očekivanja investitora i opravdamo ukazano poverenje. Cilj nam je da postanemo i ostanemo dobar partner našim klijentima, kooperantima, dobavljačima, kao i svim zaposlenima i saradnicima koji nam pomažu da budemo u društvu uspešnih.

Povezane stranice

01

Transportna sredstva

02

Građevinska mehanizacija i oprema

03

Pobijanje Larsen talpi

04

Građevinske mašine i specijalna oprema