Brze kontakt informacije

Kvalitetna i brza gradnja i efikasno pružanje tehničkih usluga našim klijentima.

icon_widget_image Svakog dana: 07h - 15h icon_widget_image NIŠ: Ruzmarina 25, Donja Vrežina, 18103 Niš, Srbija icon_widget_image +(381) 18 215 355 icon_widget_image NOVA PAZOVA: Prva centralna radna 3, 22330 Nova Pazova icon_widget_image +(381) 22 215 22 25 icon_widget_image office@putinzenjering.com

Engineering Days Salzburg

Engineering Days ponovo je održana kao svetska platforma za stručnjake koji se bave proizvodnjom montažno betonskih elemenata. Ovog puta je konferencija održana u Salcburgu od 26. do 27. novembra 2019. godine.
Predstavnici naše kompanije su bili jedan od učesnika i podelili su sa nama svoja iskustva.

Engineering Days predstavljaju platformu za otvoreni dijalog i razmenu između operativnih montažnih kompanija i tehnoloških lidera u industriji. Glavne tačke bile su digitalizacija i inovacije u montažnoj industriji a sve to kroz zanimljiva predavanja i radionice.
Engineering Days pružili su brojne mogućnosti za povezivanje sa pružaocima usluga, kolegama i gostujućim predavačima. Okupljanje svih ključnih ljudi, kao i profesionalna razmena, predstavljaju jedinstvenost Inženjerskih dana – Engineering Days.

Naša inovativna rešenja nude brži, sigurniji i efikasniji način gradnje. Pratite nas i dalje!