www.putinzenjering.com | Izgradnja hidrotehničkih objekata
963
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-963,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Izgradnja hidrotehničkih objekata

Naš kontinuirani rast i stabilno poslovanje, doveli su do proširenja zastupljenosti na građevinskom tržištu. Danas se Put Inženjering, pored visokogradnje i infrastrukturnih radova, bavi i izvođenjem hidrotehničkih objekata.

Hidrotehnički objekti predstavljaju skupe objekte od širokog društvenog interesa. Samim tim je i odgovornost izvođača građevinskih radova velika. Zato smo u potpunosti opremljeni svim neophodnim tehničko-tehnološkim i ljudskim resursima i neprestano težimo da unapredimo efikasnost i profesionalnost.

Izgradnja-Hidrotehnickih-Objekata-Content

Nastojimo da obezbedimo profesionalni pristup i budemo pouzdan partner svim zainteresovanim investitorima jer je svaki projekat za nas jedinstven i izazovan.

Izgradnja-Hidrotehnickih-Objekata-Content-1

Imamo iskustvo sa građenjem objekata i postrojenja za:

  • hidroenergetsko korišćenje voda (izgradnja hidroelektrane, sa branom i pratećim objektima – MHE „Vrgudinac“ na reci Nišavi, oko 2.5km nizvodno od Bele Palanke);
  • zaštitu voda (realizacija postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda iz naselja i industrija – Centralno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, nizvodno od naselja Bogojevce, u opštini Leskovac)