www.putinzenjering.com | Proizvodni pogon prefabrikata
664
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-664,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Proizvodni pogon prefabrikata

Proizvodni pogon

Proizvodni pogon, u kom se odvijaju procesi proizvodnje montažnih, armirano-betonskih elemenata, zauzima površinu od 5700m2. Proizvodnja se odvija u zatvorenom prostoru, što omogućava rad tokom cele godine, nezavisno od vremenskih uslova i spoljne temperature.

5700

m2 površine

6

tipova konstrukcija

Proizvodni-Pogon-Prefabrikata-Content

Prefabrikovani armirano betonski elementi liju se u savremenim hidrauličnim kalupima koji omogućavaju besprekornu završnu obradu i isključuju geometrijska odstupanja od projektovanih radioničkih detalja. Omogućen je i proces prednaprezanja konstruktivnih elemenata kojim se postiže veća nosivost elementa što omogućava veće konstruktivne raspone. Pored elemenata montažnih AB konstrukcija, u proizvodnom pogonu vrši se izrada prednapregnutih mostovskih nosača, konstruktivnih elemenata New Jersey zaštitne ograde, konstruktivnih elemata Betonblock potpornih zidova, ivičnjaka, rigola.

U skopu proizvodnog pogona nalaze i piste za potrebe proizvodnje prednapregnutih ošupljenih ploča. Za proces proizvodnje prednapregnutih ošupljenih ploča raspolažemo potrebnom opremom i mašinama za razvlačenje i utezanje užadi, livenje betona i sečenje konačnog proizvoda.

Spravljanje samougradivog i specijalnog betona za izradu prefabrikovanih AB elemenata vrši se u okviru našeg proizvodnog kompleksa, u potpuno automatizovanoj fabrici betona. Konstantno vršenje kontrole kvaliteta svežeg betona i postignute marke betona garantuju visok kvalitet montažnih AB konstrukcija.

Zaštita životne sredine

Proces fabričke proizvodnje betonskih konstruktivnih elemenata je bezbedan po životnu sredinu iz mnogo razloga: smanjena je potrošnja energije, manje su količine potrebnih sirovina, olakšan je proces reciklaže neugrađenog i otpadnog materijala, primetno je smanjenje buke, prašine i emisije opasnih materija.

Proizvodni-Pogon-Prefabrikata-Content-1
Proizvodni-Pogon-Prefabrikata-Content-2
Proizvodni-Pogon-Prefabrikata-Content-4
Fabrike betona

Za prozvodnju prefabrikata koristimo beton iz sopstvne proizvodnje

Prefabrikovana konstrukcija

Proizvodimo kompletnu noseću konstrukciju objekta

Armirački i bravarski pogon

Obrada i sečenje armature odvija se u našem specijalizovanom pogonu

New Yersey zaštitne ograde

Proizvodimo betonske zaštitne barijere