www.putinzenjering.com | Izvodjenje gradjevinskih radova
976
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-976,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Izvodjenje gradjevinskih radova

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u građevinskim poslovima, na tržištu nastupamo i kao generalni izvođač radova. Preuzimamo odgovornost za sve faze procesa izgradnje, od početka izgradnje do finalnog završetka projekta. Kao generalni izvođač radova, vršimo koordinaciju svih učesnika na projektu, planiranje, praćenje i nabavku materijala, kontrolu kvaliteta izvedenih radova, poštujući zadate vremenske rokove i finansijski okvir investitora.

Stečeno iskustvo nam omogućava da predvidimo izazove koji se mogu javiti tokom izgradnje u raznim složenim uslovima. Uvek težimo da ostvarimo rezultate koji podrazumevaju odličan kvalitet radova, tačnost i dobru organizovanost, uštedu vremena i materijalnih sredstava, smanjenje i izbegavanje rizika, bezbednost i zaštitu na radu, očuvanje životne sredine i povećanje efikasnosti u izvršenju zadataka.

Sa profesionalnim pristupom izgradnji i izvođenjem radova po usvojenim standardima, nastojimo da ispunimo očekivanja investitora i opravdamo ukazano poverenje. Cilj nam je da postanemo i ostanemo dobar partner našim klijentima, kooperantima, dobavljačima, kao i svim zaposlenima i saradnicima koji nam pomažu da budemo u društvu uspešnih.

Prefabrikovana konstrukcija

Brza gradnja primenom prefabrikovanog AB konstruktivnog sistema

Transportna sredstva

Transport materijala sopstvenim vozilima i prikolicama

Fabrike betona

Potpuno automatizovan proces spravljanja betona